Facebook: Skapa en Facebooksida för teaterföreningen

Från Riksipedia

Hoppa till: navigering, sök

Drygt 60% av svenskarna över 18 år använder Facebook och antalet ökar. Eftersom så många svenskar idag är Facebookanvändare så är en Facebooksida ett bra sätt för teaterföreningen att hålla kontakt med medlemmar och andra personer som är intresserade av föreningens verksamhet.

Att gå med i Facebook

Fb 48x48.png

För att kunna skapa en Facebooksida för teaterföreningen så måste du först vara registrerad som användare på Facebook. Om du inte redan är med på Facebook, följ den här instruktionen. (Word)

Att skapa en Facebooksida

Om du redan är Facebookanvändare så kan du direkt sätta igång med att skapa en sida för teaterföreningen, följ den här instruktionen. (Word)

Att använda Facebooksidan

När föreningen har en Facebooksida kan ni börja använda sidan i er kommunikation. Första steget är att se till att ni får så många som möjligt att gilla sidan. Sen är det dags att börja kommunicera med de människor ni nu har kontakt med. Exempel på sådant ni kan kommunicera via Facebooksidan är:En viktig del är även att anpassa föreningens facebook-sida utseendemässigt. Det första steget kan vara att hitta en bra Omslagsbild.
Läs mer om hur du gör det här: Bilder: Skapa Facebook-omslagsbild med PixlrPersonliga verktyg
Namnrymder
Varianter
Åtgärder
Om Riksteatern
Föreningsarbete
Arrangemanget
Synas och höras
Biografier & Teaterlexikon
Handböcker
Verktygslåda